District Limburg

Werken in Limburg

Bekijk 9 vacatures

De collega's uit het UWV district Limburg vertellen je graag wat meer over het vak van de verzekeringsarts en waarom ze voor dit beschermd specialisme hebben gekozen.

‘Samen maken we de vertaalslag van klachten naar belemmering en mogelijkheden’ Aldus Nico (AIOS verzekeringsgeneeskunde) en teamgenoot Eric (arbeidsdeskundige).

Perspectief bieden. Dat is ons doel. Als je op een bepaald moment door ziekte niet meer in staat bent je werk uit te oefenen, dan bekijken we op welke manier we je het beste kunnen ondersteunen. Is daarvoor een bepaalde periode financiële support nodig, prima. Kijken we daarna op welke manier je weer kunt bijdragen aan het arbeidsproces. Werken doet een mens namelijk zó goed; zorgen voor je eigen inkomen, je sociale contacten, de erkenning en waardering die je krijgt. Dat proces is teamwerk. Lees hun hele verhaal hier.

‘Zelfstandigheid en autonomie belangrijke waarden’

'Tijdens mijn opleiding had ik mijn zinnen gezet op Psychiatrie. Het menselijk brein fascineerde me: wat gebeurt daarbinnen? Waar gaat het fout en hoe krijg je iemand weer op het juiste spoor? Aan de slag dus in de psychiatrie! Na verloop van tijd bleek het toch niet helemaal wat ik me ervan had voorgesteld.'

Lees hier meer over waarom Anouk specialist verzekeringsgeneeskunde werd. 

Bekijk hier de video van Luc, aios verzekeringsgeneeskunde    

Meer verhalen van verzekeringsartsen werkzaam in het district Limburg vind je hier. 

Lees meer

‘Een verzekeringsarts kijkt verder dan diagnose en behandeling’

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf? Zinvol werk plus inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.

- Joep, arts UWV

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures?