District: West Brabant en Zeeland

Werken in West Brabant en Zeeland

Bekijk 5 vacatures

De collega's uit het UWV district West Brabant en Zeeland vertellen je graag wat meer over het vak van de verzekeringsarts en waarom ze voor dit beschermd specialisme hebben gekozen.

Daphne, verzekeringsarts in Rotterdam, werkte als basisarts in de duikgeneeskunde toen het toch begon te kriebelen. Ze wilde zich graag specialiseren. Zin om in opleiding te gaan in het ziekenhuis had ze echter niet. Bij toeval stuitte ze op een vacature voor AIOS verzekeringsgeneeskunde bij UWV. Ze stapte er blanco in en kreeg vier maanden proeftijd. Die had ze niet nodig. Verzekeringsgeneeskunde en Daphne waren een instant match.

Daphne: 'Het fijne van werken bij het UWV is, dat je collega’s collega’s zijn, géén concurrenten. Samen met de reïntegratiebegeleiders, de sociaal-medisch verpleegkundige, de arbeidsdeskundige, de medewerkers verzuimbeheer en de teamondersteuner vorm je één team om je klant. Je salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en je hebt hier veel ontwikkelmogelijkheden. Je kunt binnen je district doorgroeien, maar onderzoek doen en promoveren kan ook.'

Vroeger zocht Sema vooral naar dingen die ze leuk vond. Tegenwoordig gaat ze op zoek naar dat wat in haar leven past. Naar wat haar gelukkig maakt. Altijd aan het haasten en weinig tijd voor patiënten horen daar niet bij. Aandacht voor wat je doet en oprechte interesse wél. Daarom voelt Sema zich helemaal happy als AIOS verzekeringsgeneeskunde bij UWV in Goes. 

'Ik vind het fijn dat ik nu echt de diepte in kan', zegt Sema die in opleiding is tot verzekeringsarts.

Lees hier haar verhaal.

Lees meer

‘Een verzekeringsarts kijkt verder dan diagnose en behandeling’

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf? Zinvol werk plus inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.

- Joep, arts UWV

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures?