District Groot Amsterdam

Locatie in Amsterdam

Bekijk 2 vacatures

District Groot Amsterdam

District Groot Amsterdam is een van de kleinere districten van de divisie Sociaal-medische zaken in Nederland. Het districtskantoor is gevestigd aan de Delflandlaan in het ‘statige’ pand genaamd de ‘Queenstowers’. Alle onderdelen van UWV worden hier vertegenwoordigd en zijn gevestigd op deze locatie. Collega’s brengen rijke achtergronden met zich mee, zowel werkinhoudelijk, als qua cultuur en etniciteit en leeftijd. 

Als district en als mens slaan wij de handen ineen om de diverse cliëntenpopulatie zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Door de korte lijnen in ons district zijn we in staat jaarlijks duizenden sociaal-medische beoordelingen te verrichten. 

Ons kantoor beschikt over ‘future-proof’ werkplekken, waar dynamisch, flexibel en gezond werken wordt gestimuleerd.

De verwachting is dat voor het eind van dit jaar  de meeste teams in ons district zich ontwikkelen naar het nieuwe dienstverleningsmodel: Sociaal-medische centra. In Sociaal-medische centra  werken specialisten op efficiëntere wijze met elkaar samen, in het belang van de cliënt en de maatschappij. Als arts bij UWV werk je met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en sociaal-medisch verpleegkundigen.

Wil jij van grote waarde zijn voor mens & maatschappij in district Groot Amsterdam? Dan hopen wij jou snel te ontmoeten!

Lees meer

Wat zeggen je collega's?

Districtsmanager arbeid en gezondheid

‘Alle ruimte om zorgvuldig een oordeel te vellen’

Heefan

Meer verhalen

Tot waar strekt district District Groot Amsterdam

Wil je een dag  met een arts meekijken?
Neem contact met ons op