Vacancies - Arts ZZP Interim alle regio's | Werken bij UWV als arts

Arts ZZP Interim alle regio's

Zelfstandig bedrijfsarts of verzekeringsarts en op zoek naar professionele leer- werkomgeving?

Informatie

  • Specialist Senior

UWV Sociaal Medische Zaken komt graag met je in contact, b.v. als  ZZP’er. Door jouw ervaring ben je snel inzetbaar. We bieden samenwerking met gedreven en betrokken verzekeringsartsen en andere beroepsgroepen. Jouw medische kennis breng je samen met informatie van de arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider. Je onderzoekt wat iemand wel / niet kan doen (belastbaarheid) in relatie tot arbeid (belasting). Je kijkt niet alleen medisch, maar naar iemand’s totale situatie om tot een goede beoordeling te komen.

Diversiteit in medische aandoeningen en klantcontact spreekt jou aan. Daarnaast vind je het leuk om interdisciplinair te werken. UWV biedt mogelijkheden voor (door)ontwikkeling binnen de Verzekeringsgeneeskunde. Dit alles in combinatie met jouw eigen regelruimte op behandeling van onze klantdossiers. Bevalt het wederzijds? Dan is een opleidingsplek met dienstverband een optie. Op de 12 UWV Districten werken meer dan 700 artsen, uit zeer diverse disciplines.

Nieuwsgierig? Kom dan eerst voor een meekijkdag. We houden alle samenwerkingsvormen graag open. Laat ons weten als je interesse hebt. De inhuur van zelfstandigen loopt via het UWV aanbestedingsportal, we lichten dat graag toe. 

Een dag meekijken of kennismaken met collega’s is gebruikelijk.
Neem contact op om te bespreken welke locatie het beste past:

Marcella Elbertsen, UWV
06-21 20 97 53
RecruitmentUWVteam@uwv.nl

Anna Smit, UWV
06-11 13 94 60
RecruitmentUWVteam@uwv.nl

 

Marcella Elbertsen

Contactpersoon 06-21 20 97 53 Stuur e-mail