Werken als Arts bij UWV | Werken bij UWV als arts

Werken als Arts bij UWV

Als arts bij UWV help je mensen om met werk deel te nemen aan de maatschappij. Dan zijn ze op hun best. Samen met je collega’s werk je mee aan het kloppend houden van het sociale hart van Nederland. Daarbij draag je bij aan het ontwikkelen van medische kennis op het gebied van arbeid en gezondheid.


Wat doe je?
Als verzekeringsarts bij UWV stel je vast of een cliënt ziek is of gebreken heeft waardoor hij of zij niet in staat is om te werken. Met jouw medische deskundigheid onderzoek je lichamelijke en psychische belemmeringen. Dit doe je op basis van beschikbare informatie die je beoordeelt of bespreekt met de cliënt tijdens een spreekuur. Dit verwerk je tot een advies of beslissing, met de sociale wetgeving en juridische afspraken als kader. Je verantwoordt je daarmee aan de cliënt en aan de maatschappij. Ruim 200.000 mensen vragen jaarlijks de verzekeringsarts om hun expertise.

Kom eens een dagje kijken!
Ben je nieuwsgierig wat het werk als verzekeringsarts bij UWV precies inhoudt? We nodigen je van harte uit om eens een dagje langs te komen op een locatie bij jou in de buurt. Interesse? Mail dan naar recruitmentuwvteam@uwv.nl.

Nieuwe vacatures in je mailbox?
Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures? Meld je dan hier aan en ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures?

Meld je hier aan.

Maak een Jobalert