Bekijk hier onze districten

Den Haag en Leiden

District Den-Haag Leiden heeft in beide steden één kantoor. Als nieuwkomer start je binnen Den-Haag in een opleidingsteam, waar een goede werksfeer heerst. Die uitnodigt om elkaar op te zoeken voor collegiale toetsing. En waar collega’s bereid zijn om elkaar te helpen. Er is een grote mate van vertrouwen. Dit blijkt uit de vrijheden die je krijgt. Wekelijks wordt er een casuïstiek besproken. Er is ruimte voor eigen inbreng. Ideeën worden snel opgepakt. Vanaf het begin werk je meerwettig. Je doet de aanvraag sociaal medische beoordeling Ziektewet en de WIA. Hierdoor heb je de mogelijkheid om cliënten op te volgen. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, waarbij je de mogelijkheid hebt om met taakdelegatie te werken. Om onze cliëntpopulatie beter te leren kennen worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd voor onze artsen. Je ziet en ervaart het werk in de praktijk, hebt inzicht in de ziektebeelden, weet wat werken voor de cliënt betekent. Met jouw medische expertise help je om de cliënt te participeren binnen de maatschappij.


Gelderland en Midden Zuid

District Gelderland Midden & Zuid heeft 3 kantoren; in Arnhem, Doetinchem en Nijmegen. Zoek jij een werkplek waar je onderdeel bent van een hecht team, wat samen streeft naar de beste dienstverlening, innovatief is en een praktische hands-on mentaliteit heeft: dan ben je in ons district op de juiste plek!

West Brabant en Zeeland

District West Brabant Zeeland bestaat uit 2 locaties: Breda en Goes. Beide zijn kantoren met een actieve personeelsvereniging, waarmee de afstanden worden overbrugd. Veel activiteiten vinden plaats in de prachtige natuur of in de gezellige centra van beide steden. De teams zijn overzichtelijk en zorgen voor onderlinge verbinding, ook met de andere divisies. Waar het kantoor in Breda gekenmerkt wordt door de Brabantse gezelligheid is de kleinschaligheid waarbinnen iedereen elkaar kent kenmerkend voor ons kantoor in Goes. 

Groot Amsterdam

District Groot Amsterdam is een van de kleinere districten van de divisie Sociaal-medische zaken in Nederland. Het districtskantoor is gevestigd aan de Delflandlaan in het ‘statige’ pand genaamd de ‘Queenstowers’. Alle onderdelen van UWV worden hier vertegenwoordigd en zijn gevestigd op deze locatie. Collega’s brengen rijke achtergronden met zich mee, zowel werkinhoudelijk, als qua cultuur en etniciteit en leeftijd. 

Limburg

De collega's uit het UWV district Limburg vertellen je graag wat meer over het vak specialist arbeid en gezondheid en waarom ze voor dit beschermd specialisme hebben gekozen. District Limburg heeft kantoren in Venlo, Roermond en Heerlen. Elk kantoor is goed bereikbaar met het ov. 

Midden en Oost Brabant

District Midden & Oost Brabant heeft kantoren in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Waar je ook komt: ieder kantoor is met het ov goed te bereiken en heeft een open cultuur. De collega’s kijken kritisch naar zichzelf en hun omgeving, waardoor stapsgewijs wordt verbeterd en vernieuwd. De open cultuur biedt ruimte voor evaluatie en reflectie, op zowel de dienstverlening als op team- en individueel niveau. Als arts arbeid en gezondheid krijg je volop de ruimte om mee te denken en te participeren. 

Noord

District Noord bedient inwoners en cliënten woonachtig in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Met kantoren in verschillende steden is het één van de meest gevarieerde districten binnen UWV.

Noord-Holland Noord

Voor een specialist arbeid en gezondheid in Alkmaar of Haarlem is geen dag hetzelfde. De werkomgeving is dynamisch, de interne lijnen zijn kort en iedere cliënt is uniek

Overijssel en Gelderland Noord

District Overijssel & Gelderland Noord District telt 3 kantoren in de steden Apeldoorn, Hengelo en Zwolle. Deze driehoek kenmerkt zich in verscheidenheid, in cliëntenpopulatie en in medewerkers. Alle locaties zijn goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. 

Rijnmond

District Rijnmond beslaat het zuidelijke deel van de provincie Zuid-Holland. Er zijn 2 kantoren in Rotterdam en Dordrecht. Rijnmond kent een zeer diverse cliëntenpopulatie en dito gezondheidsproblematieken. De locaties zijn met het ov goed bereikbaar en locatie Rotterdam ligt pal naast de beroemde Erasmusbrug, ‘de Zwaan’.

Utrecht en Flevoland

Het district Utrecht en Flevoland profiteert van een centrale ligging en heeft de kenmerken van een opleidingslocatie. Met een sterke focus op opleidingsmogelijkheden voor anios’en en aios’en is dit district een uitstekende plek om je carrière binnen de verzekeringsgeneeskunde te beginnen.

Bijzondere zaken

Het mooie aan artsen vind ik de passie die ze hebben voor hun vak. Bij UWV kun je je professie ten volle benutten. Sociaal, medisch én wetenschappelijk. Wij zoeken bevlogen artsen met een brede blik. Wil je meer weten of een dag meekijken?

Bezwaar & Beroep

Binnen UWV is het directoraat Bezwaar en Beroep (B&B) het onderdeel waar cliënten terecht kunnen als zij het niet eens zijn met een door UWV genomen beslissing. De cliënt maakt bezwaar. De circa 1.300 hoogopgeleide, professionele medewerkers van B&B kijken opnieuw naar de situatie van de cliënt en maken een heroverweging van de eerder genomen besluiten. Uiteindelijk doel is te komen tot een oplossing waardoor de cliënt zich gezien, gehoord en geholpen voelt.