District Midden en Oost Brabant

Locaties in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

Bekijk 1 vacatures

District Midden en Oost Brabant

District Midden & Oost Brabant heeft kantoren in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Waar je ook komt: ieder kantoor is met het ov goed te bereiken en heeft een open cultuur. De collega’s kijken kritisch naar zichzelf en hun omgeving, waardoor stapsgewijs wordt verbeterd en vernieuwd. De open cultuur biedt ruimte voor evaluatie en reflectie, op zowel de dienstverlening als op team- en individueel niveau. Als arts arbeid en gezondheid krijg je volop de ruimte om mee te denken en te participeren. 

Den Bosch is de stad van Bosche bollen, het contact op kantoor is er laagdrempelig. De saamhorigheid onder de collega’s is groot. Hier wordt niet gesproken vanuit ‘ik’, maar vanuit ‘wij’. Jonge en meer ervaren collega’s trekken samen op, zowel in het werk als bij activiteiten daarbuiten. Het kantoor heeft een nieuw managementteam dat een leerklimaat faciliteert en medewerkers stimuleert
Lichtstad Eindhoven heeft het grootste kantoor van dit district, waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Artsen onderling trekken veel samen op. Hier wordt gebouwd op vertrouwen, waardoor nieuwe manieren van werken en rapporteren mogelijk zijn en er meer tijd en aandacht voor de cliënt ontstaat.

Tilburg is één van de kantoren die voorop lopen in de recente ontwikkelingen naar een ander dienstverleningsmodel: sociaal-medische centra. Hierbij heeft de arts, de specialist arbeid en gezondheid, een regievoerende functie en een team van specialisten waar hij mee samenwerkt. Het nieuwe dienstverleningsmodel is ontwikkeld om cliënten beter te kunnen helpen en medewerkers meer ruimte te geven om hun professie en werkplezier te optimaliseren.

Lees meer

Wat zeggen je collega's?

Arts arbeid en gezondheid

'ik zie geen dossier, ik zie een persoon die vastloopt'

Dennis

Meer verhalen

Tot waar strekt district District Midden en Oost Brabant

Wil je een dag  met een arts meekijken?
Neem contact met ons op