District Overijssel en Oost Gelderland Noord

Werken in Overrijssel en Oost Gelderland Noord

Bekijk 6 vacatures

De collega's uit het UWV district Overijssel en Oost Gelderland Noord vertellen je graag wat meer over het vak verzekeringsarts en waarom ze voor dit beschermd specialisme hebben gekozen.

'Je krijgt er energie van en dat gun ik iedereen!'

'In een maatschappij waarin veranderingen supersnel gaan, moet je als organisatie voortdurend blijven meebewegen. Dan hebben we het niet alleen over wetten en regels die veranderen op het gebied van sociale zekerheid, maar ook de manier waarop we onze dienstverlening inrichten, wat klanten verwachten én wat medewerkers verwachten van een werkgever. Constant alert zijn dus op wat er om je heen gebeurt, extern én intern.' Aldus Nandine, manager.

'Ziek? Protocol 1. Niet beter? Protocol 2. Maar hier werkt het anders. Deze baan dwingt je te kijken naar de totale mens, naar het grote geheel'

'Geneeskunde was een droom, maar ik had nog geen voorkeur voor een specialisatie. De co-schappen Neurologie, Huisartsgeneeskunde en Psychiatrie spraken me wel erg aan. Het beeld dat ik kreeg tijdens mijn co-schappen sociale geneeskunde was: kiezen voor de makkelijke weg. Dat had ik zelfs nog toen ik een paar keer meeliep met een bedrijfsarts.Totdat goede vriendin Hasret – werkzaam als Verzekeringsarts bij UWV - aanbood een dag met haar mee te lopen.' Lees het volledige verhaal van Halil (aios) bij UWV. 

'Ruimte voor cliënt en jezelf'                                                                   

Roeland (anios) en Claire (reïntegratiebegeleider over werken bij UWV: ‘Ik wil iets anders dan het ziekenhuis’, dacht Roeland toen hij voor de keuze stond waar te gaan werken. Bij het UWV kon hij meteen aan de slag. Een mooi jaar volgde. Als tropenarts echter blijft het buitenland lonken. Lees hier het hele verhaal. 

Lees meer

‘Een verzekeringsarts kijkt verder dan diagnose en behandeling’

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf? Zinvol werk plus inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.

- Joep, arts UWV

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures?