Werken en leren

Ben je pas afgestudeerd of heb je een paar jaar ervaring als arts?

Ben je op zoek naar een baan die belangrijk is voor mens en maatschappij, waar je voldoende tijd voor een anamnese krijgt en waar je onderzoek kunt verrichten? Bij UWV kun je volop aan de slag binnen de sociale geneeskunde. Na een basisopleiding van een half jaar kun je je specialiseren als specialist arbeid en gezondheid. Bovendien biedt UWV je tal van doorgroei- en onderzoeksmogelijkheden. Een prachtige start van je carrière.

‘Ons werk begint waar het voor andere artsen eindigt’ 

Als specialist arbeid en gezondheid heb je oog voor de hele mens binnen zijn sociale context. Je kijkt veel verder dan ziekte, je kijkt naar de mens als geheel. Je bent verantwoordelijk voor een gezonde toekomst van de cliënt. Je werk heeft grote impact op iemands dagelijkse leven. Als je bij UWV in dienst komt, ga je binnen twee weken al direct aan de slag. Je ziet cliënten, je houdt spreekuren en maakt rapportages. Uiteraard onder deskundige supervisie.

Keuzecoschap of semi-arts stage

Er zijn diverse mogelijkheden om je keuzecoschap of semi-arts stage bij UWV te lopen. Neem voor vragen hierover contact op met één van de recruiters, of vraag naar de afspraken bij je contactpersoon op de faculteit.

Kom eens een dagje kijken!

Ben je nieuwsgierig wat het werk als specialist arbeid en gezondheid bij UWV precies inhoudt? Neem dan een kijkje, digitaal, in de spreekkamer van een specialist arbeid en gezondheid. Ervaar zelf het specialisme in de praktijk. En laat het de recruiters weten als je nog vragen hebt of een kennismakinggesprek wilt. 


Je mogelijkheden bij UWV

Ben je eenmaal specialist arbeid en gezondheid? Dan heb je volop mogelijkheden om door te groeien naar advies en management functies binnen de domeinen:

  • onderzoek en wetenschap
  • opleiding en onderwijs
  • specialisatie als verzekeringsarts
  • beleid en advies
  • kwaliteitsonderzoek

Neem contact op

Bekijk hier onze vacatures

Sociale geneeskunde: geef je carrièrestart inhoud.

Sociale geneeskunde: geef je carrièrestart inhoud.

Sociale geneeskunde: geef je carrièrestart inhoud.

Sociale geneeskunde: geef je carrièrestart inhoud.

Sociale geneeskunde: geef je carrièrestart inhoud.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures?